Wat doet Broedmij?

Broedmachine

Broedmachines en onderdelen

Broedmachines en onderdelen zijn altijd de basis geweest van ons bedrijf. Wij leveren broedmachines in vele maten en soorten. Ook zijn wij actief bezig met het ontwikkelen van eigen nieuwe modellen.
Onderdelen voor broedmachines vormen een belangrijk deel van ons bedrijf. Wij leveren dan ook onderdelen aan veel bedrijven die zich bezig houden met de productie van broedmachines. Wij vinden het belangrijk om een goed product te leveren tegen een scherpe prijs.

Pluimvee productenPluimveeproducten

Broedmij heeft een eigen assortiment van producten voor de kleinschalige pluimveehouderij. Wij zijn altijd bezig nieuwe producten te ontwikkelen en produceren. Zodra deze binnen zijn worden deze op onze website vermeld. Wij beschikken over een eigen metaalafdeling waar wij bijvoorbeeld automatische voerbakken (trapbakken) maken. Wij zijn ook in staat om klantgerichte producten te maken. Dit vraagt echter wel om een minimum afname.

Knaagdieren

Broedmij levert al enige jaren producten voor knaagdieren. Wij zijn begonnen met onze drinkflessen (met RVS-nippel) en later ook onze RVS "click"-bakjes en sinds enkele jaren ook hooiruifjes in vele maten.
Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Broedmij heeft inmiddels een behoorlijk assortiment in ongediertebestrijding producten. Een belangrijk deel hiervan zijn vangkooien om levende dieren te vangen. Deze hebben we in vele soorten en maten. Wij hebben muizenvallen en rattenvallen in vele soorten en maten. Al deze producten kunnen wij u aanbieden tegen scherpe prijzen.


Diversen

Broedmij heeft ook producten en benodigdheden die breed inzetbaar zijn. Deze vindt u onder diversen.

Dit varieert van:
  1. thermometers
  2. schepnetten
  3. lampen
  4. aluminium maatschepjes
Broedmij.nl | 0524 - 582414 | Coevorden | Nederland